MENÜ
                             MADNESS-GAMING
                                               LIGA!!!!!
                                                                  MADNESS-GAMING LIGA
Szabályzat
Magatartás:
Minden játékost megkérünk arra, hogy emberséges viselkedést tanúsítson más versenyzőkkel és az adminokkal szemben. Úgy kezeld a többieket, ahogyan szeretnéd, hogy téged is kezeljenek! Ha egy játékost helytelen/illetlen viselkedés miatt bűnösnek talál egy admin, büntetőpontokban részesülhet, egyúttal a csapat a ligából való kirúgását, kitiltását kockáztatja.
 
Szélsőséges sértések, mint pl. radikális nyilatkozatok vagy más testi épségére utaló fenyegetések, játékos társak családjába tartozó személyek rágalmazása, keményebb büntetésekhez vezethetnek, beleértve a kizárást, és a felhasználó törlését.
 
1. sértésért  Írásos figyelmeztetés (esetleges kör levonás) 1 kör levonás
 
 
Spamelés:
Minden, túl sok, felesleges, idegesítő, vagy sértő megnyilvánulás spamelésnek minősül. Mindenkit megkérek, hogy játékon belül is hagyjuk el az ilyen bindelt megjegyzéseket! Amennyiben ez mégis előfordul akkor természetesen ezeket is szankcionálni fogjuk.
 
 
1. spamelés  Írásos figyelmeztetés
2. spamelés  -1 kör
3. spamelés  -2 kör 
4. spamelés  Játékos kizárása az adott mérkőzésből (Helyettesíteni nem lehet más játékossal)
 
Részvétel feltételei:
A ligán csak STEAM-el (tehát eredeti játékkal) rendelkező játékosok vehetnek részt!!!
 
 
CVARS beállítások:
cl_movespeedkey 0.52
cl_pitchspeed 225
cl_showevents 0
cl_pmanstats 0
cl_lc 1
cl_lw 1
cl_showerror 0
d_spriteskip 0
gl_monolights 0
gl_picmip 0
gl_polyoffset 0 - 4 (Olyan értéket kell megadni, mely nem eredményezi a tiltott „shine through” hatást.)
gl_overbright 0
s_show 0
s_a3d 0
lightgamma 2.5
texgamma 2.0
rate min. 20000
cl_cmdrate min. 80
cl_updaterate min. 80
ex_interp 0.01
net_graph 0-3
 
A rate-kat a liga felügyelők ellenőrizni fogják, és ha nem találnak valamit rendben akkor szólni fognak! Ha a játékos nem változtatja meg, vagy esetleg a játék közben vissza írná, és mi ezt észleljük, akkor a játékos azonnali kitiltásban részesül!
 
Tiltott script és bind beállítások:
 
Engedélyezett scriptek:
vásárlás script
demo scripts
duckjump script
toggles script (guggolás/walkolás)
 
 A fentebb említett scripteken kívül bármely más script használata tiltott, ami előnyt jelenthet (bug használat, no recoil, bunnyhop stb.). A +graph/-graph használata szintén tiltott.
Továbbá tilos a guggolást (+duck) görgőre és a stopsound-ot bebindelni!
Egyébb játék közbeni szabályok:
A 3D használata tiltott, továbbá az olyan driverek és/vagy eszközök, melyek a 3D használatát szimulálják, szintén tiltottak.
 
A játékosok kötelesek a játékban a 32bit-es színmélységet használni, továbbá ha a játékos Windows operációs rendszer alól játszik, köteles a Windows színmélységét is 32bitre állítani.
 
A játék eredeti képi megjelenítésének bárminemű megváltoztatása tilos (legyen az videokártya beállítása vagy egyéb külső program általi módosítás)
 
Csak és kizárólag az eredeti Counter Strike 1.6 modellek használhatók, minden más modell (pl. CZ/HLTV/HighFPS/Glow) tiltott!
 
Az eredeti CS modelleket innen tudod letölteni.  http://gfx.esl.eu/gfx/media/eu/cs/Official_models_CS1-6.zip
 
Mérkőzések előtt: 
- Minden csapatnak megvan a lehetősége, hogy ellenőrizze a betöltött pálya verzióját. Amennyiben a bugok jelentkeznek, kérheti a map újraindítását, újratöltését. Az adott mapok tesztelésének figyelmen kívül hagyásából egyértelműen következik, hogy a csapatnak megfelel a pálya verziója és elfogadják az ezekkel járó következményeket, amennyiben bugokat használnak.
 
Játék ideje alatt:
 
Bugok használata:
 
-  A bugok kihasználása szigorúan tilos! Olyan bug kihasználásáért, mely nincs         felsorolva a következő pontokban, az admin ugyanúgy szabhat ki büntetőponto(ka)t.
Tilos a falakon, padlókon, tetőkön keresztüli mozgás, továbbá a skywalking
Tilos a bombát úgy élesíteni, hogy annak csipogását ne lehessen hallani! (silentbomb)
Tilos a bombát úgy élesíteni, hogy annak hatástalanításához egynél több emberre legyen szükség.
Tilos a flashbug használata!
 
 „Mapswimming“ és „Floating“ tiltott
 
„Pixelwalking“ tiltott! (Láthatatlan pályarészeken való állás/guggolás)- Az olyan bugok, melyek változtatják a játék kimenetelét (pl. spawnbug), tiltottak!
 
A csapattársak boostolása (felpakolása) engedélyezett, kivéve, ha az olyan helyre történik, ahonnan a pálya hibái (bugjai) miatt többlet információhoz juthat a játékos.
A falak alatti gránátok tiltottak, viszont engedélyezettek a falak, tetők feletti gránátok!
 
 
Tilos még :
-          Tilos bármiféle segédeszköz használata ( Wallhack, Aim, Speed hack, stb!), azonnali kitiltást jelent a csapat számára!
Mérkőzések:
 
Ha esetleg a csapat nincsen meg az 5 tag, akkor kérhetnek 1 beugrót!
Mérkőzés közben 1 ember cseréje engedélyezett, amennyiben valamilyen okból a mérkőzést kezdő játékos nem tudja folytatni az összecsapást. További játékos/játékosok cseréje TILOS!
A meccseket 1 admin illetve 1HLTV- fogja „figyelni”.
A meccseket csak 5on5 felállásban indítjuk el.
A meccseken maximum 10 perc késés engedélyezett!
A játék során a „pause” engedélyezett mind két csapat részére , 10-10 perc ( de maximum 2 alkalommal alíthatja meg a mérkőzést egy-egy csapat)
Ha a mérkőzés közben 2 játékos eltűnik „indokolatlanul” akkor a másik csapat automatikusan defwin-nel nyer!
Minden meccs elején a scoreboard nyomása közben „smoke screen”-t kell készíteni a pálya adott részein, ahol az admin füstöt fog dobni! Majd ezeket a „smoke screen”-eket és a demokat mérkőzés után mindkét csapat összes tagjának a torresdani9@citromail.hu email címre el kell küldenie! Amennyiben ez az e-mail nem érkezik meg 24 órán belül, a csapat kitiltásban részesül!
A meccseken a „Record” (Felvétel) KÖTELEZŐ!  Ezeket a felvételeket a meccsek után elkérhetjük, ha nincs meg valamelyik tagnak, akkor a csapat azonnali kitiltásban részesül!
 
 
A szabályzat nem ismerése senkit nem mentesít a büntetés alól!
A ligában résztvevő pályák:
de_nuke
de_inferno
de_dust2
de_tuscan
de_mirage
de_train
Óvások benyújtása, kizárólag e-mailben lehetséges a torresdani9@citromail.hu –címre.  Az e-mailnek tartalmazni kell az óvó csapat nevét és a kifogásolt csapat nevét is, és természetesen az óvásra okot adó cselekményt! Az óvások elbírálását kizárólag a Liga vezetője végezheti!  MAGOZO és TACTIK SHIELD HASZNÁATA TILOS
 
Sportszerű és fair meccsek mellet, sok izgalmat és sok sikert kívánnak a Liga szervezői! 
 

 

Szavazás

Csináljunk még 1 ligát ?
NEM
IGEN
Asztali nézet